Asio Tilavaraus
tilojen ja resurssien monipuoliseen varausten hallinnointiin ja varauspalveluille

Monialainen varausohjelmisto tilojen, resurssien ja palveluiden varauksiin

Asio Tilavaraus soveltuu monenlaisiin käyttöympäristöihin ja varaustarpeisiin. Ohjelmisto on laajassa käytössä mm. oppilaitoksilla, kaupungeilla ja kunnilla, liikunta- ja kulttuurikeskuksilla, business parkeilla ja toimitiloja tarjoavilla yrityksillä, urheiluhalleilla ja muilla tilavarausorganisaatioilla.

Varausohjelmistolla varataan tiloja, resursseja ja palveluita. Omalle kotisivulle tuotetaan responsiivisia varauspalveluita sisältäen nettikalanterit, vapaiden tilojen hakukoneen, käyttäjän tunnistautumisen ja verkkomaksupalvelut. Varauksiin voidaan liittää tuote- ja palvelumyyntiä.

Järjestelmä kytkeytyy mm. taloushallintoon, kulunvalvontaan, ovenpielinäyttöihin, aulapalveluun, ulkoisiin palveluihin kuten ravintolapalvelut sekä ulkoisiin kalenteriohjelmiin.

Ohjelmistossa on panostettu varauspalveluiden helppokäyttöisyyteen, monikanavaisuuteen, tietoturvallisuuteen ja toimintavarmuuteen. Varauspalveluita voi käyttää myös matkapuhelinten selaimilla. Ohjelmisto on GDPR-yhteensopiva ja sisältää kattavat tieto- ja yksityisyydensuojatoiminnot.

Ohjelmisto on saatavilla pilvipalveluna tai omalle palvelimelle asennettuna. Ohjelmiston varaustoiminnot ja käyttöoikeuksien hallinnointi sovitetaan asiakkaan omiin varausprosesseihin ja käytäntöihin.

Upotus omalle kotisivulle

Responsiivinen nettikäyttöliittymä

Ulkoasu oman sivuston visuaalisen ilmeen mukaisesti

Käyttökokemus omien varauskäytäntöjen mukaisesti

Hakukone-ystävällinen upotus kotisivurakenteen sisälle

Mitä mieltä asiakkaamme ovat Asiosta?