Asio-Data Oy

Asio-Data Oy on vuonna 1989 toimintansa aloittanut atk-ohjelmistotalo. Alkuvuosien ohjelmistokehitys pohjautui Oracle Corporationin 1980-luvulla markkinoille tuomaan ns. relaatiotietokantaan ja saman yrityksen monipuolisiin sovelluskehitysvälineisiin. 2000-luvulle siirryttäessä ohjelmakehityksen painopiste on siirtynyt MySQL/PHP-pohjaisiin selainkäyttöisiin sovellusohjelmiin, joista lippulaivana toimii hyvän vastaanoton saanut tilavarausohjelmistomme.

Yrityksen päätuotteita ovat erityyppiset varaus- ja toiminnanohjausohjelmistot. Päätoimialat ovat koulutus ja matkailu. Merkittävä osa Suomen yliopistoista ja ammattikorkeakouluista käyttää Asio-ohjelmia. Asiakkaita on Suomen lisäksi noin kymmenessä maassa, mm. Belgiassa, Espanjassa ja Kreikassa. Päivittäin ohjelmiamme käyttää arviolta 100.000 opiskelijaa, opettajaa ja muuta oppilaitosten henkilöstöä, minkä lisäksi vuosittain kymmenet tuhannet ihmiset varaavat hotellimajoituksensa Asio-ohjelmilla.

Yritys on yksityisomisteinen ja toimitusjohtajana toimii yrityksen perustaja Risto Ojala. Muut omistajat ovat toimitusjohtajan pojat Tom ja Teppo Ojala, jotka molemmat työskentelevät IT-alalla ja osallistuvat yrityksen hallitustyöskentelyyn. Työntekijöiden määrä on tällä hetkellä 8. Asio-Datan toimisto sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa.


Yhteystiedot

Email: asio@asio.fi
Puhelin: +358-9-682 2929

Osoite:

Kyyluodontie 5 A
00200 Helsinki
Finland