[an error occurred while processing this directive]
Asio Blogi - Tekniikka

13.12.2016
Julkaisija: Tom Ojala

Asio ja Paytrail ovat sopineet kumppanuudesta Online-maksupalveluiden tuottamisesta Asion asiakkaille.

Asion Online Nettikalentereihin saa nyt helposti liitettyä varausmyynnin. Asio ja Paytrail ovat sopineet kumppanuudesta, jolla Paytrailin maksupalvelu voidaan kätevästi liittää osaksi Asion nettivarauksia.

Paytrail on verkkomaksupalvelu, jonka avulla asiakas voi maksaa Asion kautta tehtävistä maksullisista varauksista ja tuotteista. Maksaminen onnistuu verkossa ja myös mobiililaitteilla. Maksutapoina ovat kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkipainikkeet sekä kattava valikoima vaihtoehtoja korttimaksuihin.

Asion asiakkaat saavat tuntuvan alennuksen Paytrail-maksupalvelun liittämisestä Asion nettivarauksiin. Paytrailin normaali kuukausihinta maksupalvelulle on 59 €/kk. Asion asiakkaat saavat maksupalvelun käyttöön nettivarausmyyntiä varten hintaan 45 €/kk ja ilman avausmaksua.

Maksupalvelun voi liittää mihin tahansa Asion Online-ohjelmaan, esimerkiksi netissä julkistettuihin tilavarauskalentereihin, varausportaaleihin, vuoromyyntiin tai kurssimyynti-ilmoittautumisiin.

Tarjoamme myös erittäin edistyksellistä uudenlaista maksupalvelun integrointia asiakkaan verkkomaksamiskokemukseen. Maksusivun ohitus -lisäpalvelun avulla maksuvalintasivu ja maksutavat ovat valittavissa suoraan Asion ostoskorista. Lisäpalvelua käytettäessä Paytrailin maksuvalintasivu ja logot yms. jäävät kokonaan näytettävistä maksuprosessista eli tämä myös poistaa yhden välivaiheen maksuprosessista. Maksusivun ohitus on Paytrailin maksullinen lisäpalvelu, jonka hinta on 15 €/kk.

Kysy meiltä lisää maksupalveluiden lisäämisestä Asion tilavarauksiin ja kurssimyyntiin: asio(at)asio.fi
TAGIT:
    nettivaraus    

11.12.2015Julkaisija: Tom Ojala

Näin voit helposti tuoda Asiosta kenttien ja joukkueiden tapahtumatietoja sekä varauskalentereita seurasi kotisivulle.

Olemme Asiossa kehittäneet uudenlaista tekniikkaa, jolla voi helposti siirtää Asio Kenttävarausohjelmistosta tapahtumatietoja seuran kotisivulle.

Käyttökohteita voi olla useita

Kotisivulla voi näyttää esimerkiksi, mitä kentillä tapahtuu tänään tai kuluvalla viikolla, tai milloin seuran kentillä on vapaita varattavissa olevia "tyhjiä" vuoroja.
Joukkueiden omat tapahtumakalenterit ja kenttävuorot voidaan myös upottaa joukkueiden omille sivuille.

Esimerkiksi koripalloseura Tapiolan Honka käyttää jo tätä Asion tarjoamaa tekniikkaa Summahallin nettiin kytketyn Info-TV:n näytöllä informoidakseen kävijöitä, mitä Summahallin kentillä tapahtuu tänään.

Summahallin kenttien ja muiden tilojen tapahtumat sekä junnupelaajien vapaat heittelyvuorot ovat näkyvillä myös netissä ja päivittyvät reaaliajassa Asio-järjestelmästä.

Miten tämä toimii?

Asiossa hallinnoidaan seuran käyttämien tilojen varaukset ja tietosisältö tilojen varaustapahtumista.
Tätä tietoa voi nyt helposti siirtää Asiosta nettiin, kulutettavaksi web- ja mobiiliselaimilla.

Vain sellainen tietosisältö, jota seura haluaa tarjota julkisesti, siirretään nettiin. Seura päättää itse, miten ja missä muodossa ja millä tyyliasulla informaatio esitetään.
Nettinäkymät saa myös skaalautumaan tabletille tai kännykän selaimelle. Seuran kotisivun ja Asio järjestelmän välinen tiedonvaihto voidaan toteuttaa lähes reaaliaikaisesti.

Miltä tämä näyttää livenä?

Yksi hyvä toteutus-esimerkki löytyy Turun Yliopistolta, joka tarjoilee kotisivullansa tapahtumaoppaan opiskelijoillensa.
Tapahtumaoppaasta voi helposti nähdä, mitä päärakennuksessa tapahtuu tänään ja tehdä tapahtumakohtaisia hakuja.
Asiosta haettu tietosisältö on täysin linjattu yliopiston kotisivun tyyliasun ja käyttökokemuksen mukaiseksi.

Katso toteutus livenä osoitteessa opas.utu.fi

Kerromme mielellämme seurallenne lisää tästä uudesta Asio Kenttävaraus-ohjelmiston ominaisuudesta ja kuinka tietosisältöä voi siirtää helposti Asiosta seuran kotisivuille.

Yhteydenotot: asio(at)asio.fi
TAGIT:
    honka    kenttävaraus    tapahtumakalenterit netissä    

06.10.2015Julkaisija: Tom Ojala

Granin jalkapalloseura GrIFK panostaa nuorten liikuntatoimen kehittämiseen.

GrIFK:lla on Kauniaisissa upeita jalkapallokenttiä, joiden varaustoiminta on tähän päivään asti hoidettu käsin ja exceleillä.

Seuran toimihenkilöiden ajankäyttöön haluttiin muutosta, jotta aikaa säästyisi olennaisiin asioihin eli junioritoiminnan urheilulliseen kehittämiseen.

GrIFK on hankkinut käyttöönsä Asio Kenttävarausohjelmiston, jolla jatkossa hoidetaan kaikki seuran kenttien varaustoiminta ja vuorolaskutus.

Seurakoordinaattori Pipsa Mannisen mukaan tällä päästään eroon raskaista exceleistä ja varaustoiminnan inhimillisistä virheistä, nopeutetaan vuoromuutosten hallinnointia sekä kevennetään seuran toimihenkilöiden ajallista kuormaa vuorovarauksien tekemisessä, kommunikoinnissa ja seurannassa.

"Nyt aikaa jää paljon enemmän urheilullisiin asioihin ja lasten liikunnalliseen kehittämiseen kaikilla tavoin, jolla on suora vaikutus junioritoimintamme laatuun", kiteyttää Manninen.
TAGIT:
    grifk    jalkapallo    kenttävaraus    urheiluseura    

26.09.2015Julkaisija: Tom Ojala

HJK:n sivuilta voi nyt ostaa vapaita kenttävuoroja kaikilta HJK:n upeilta jalkapallokentiltä.

Kenttävuoroja on paljon tarjolla hyvistä HJK:n areenoista ja ulkokentiltä.

Seuran ulkopuolisetkin joukkueet ja kaveriporukat voivat helposti varata vaikkapa kokonaisen kentän esimerkiksi HS-Areenalta ja maksaa vuorovarauksensa seuralle netissä helposti verkkopankkimaksulla.
Myös pienempiä kenttälohkovuoroja on tarjolla halukkaille.

HJK:n kenttävuoroista vastaavan johtajan Juuso Muurisen mukaan kenttävuorojen nettimyynnillä HJK pyrkii helpottamaan vuorojen varausta ja auttamaan halukkaita löytämään vapaita kenttävuoroja mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.

Kenttävuorojen nettimyynti HJK:ssa on toteutettu Asio Nettivarausohjelmistolla.

HJK:n kenttävuoroja pääsee ostamaan täältä.
TAGIT:
    hjk    jalkapallo    kenttävaraus    nettivaraus    vuorojen osto    

26.09.2015Julkaisija: Tom Ojala

Asio on julkistanut uuden Asio Nettivarausohjelmiston urheiluseurojen vapaiden kenttävuorojen nettimyyntiä varten.

Ohjelmistolla urheiluseurat voivat reaaliajassa vapauttaa nettimyyntiin omalle kotisivulleen vapaana olevat vuorot kentiltänsä.

Kenttävuoroja tarvitsevat joukkueet ja kaveriporukat voivat helposti netissä varata itselleen sopivia kenttävuoroja ja maksaa vuorovarauksensa seuralle verkkopankkimaksulla.

Ohjelmisto soveltuu myös muiden tilojen kuin kenttien nettimyyntiin. Esimerkiksi liikuntakeskukset voivat hyödyntää tilojen nettimyyntiominaisuutta myymällä myös muita varattavia tiloja kuten vaikkapa saunavuoroja tai neuvottelutiloja.

Ohjelmisto on tarkoitettu urheiluseuroille läpi lajien, halliorganisaatioille sekä liikuntakeskuksille.

Asio Nettivarausohjelmistosta saat lisätietoa tuotesivulta www.asio.fi/urheiluseurat.
TAGIT:
    kenttävaraus    nettivaraus    urheiluseura    varausohjelma    

[1]   Last >>

Tom Ojala on Asio-Systems Oy:n perustaja. Asio-Systems on erikoistunut mobiili-innovaatioihin.

Lue lisää aiheesta >> www.asio.fi.

[an error occurred while processing this directive]