Asio Hotellivarauspalvelu yksittäisille hotelleille

Asio Hotellivarauspalvelu pohjautuu reaaliaikaiseen online -varausjärjestelmään, jonka avulla hotelliasiakas voi varata huoneen suoraan hotellin kotisivuilta. Varausohjelman avulla hotelliasiakas näkee yhdellä silmäyksellä vapaiden huoneiden tilanteen sekä huoneiden hinnat. Sekä hotelli että asiakas saavat tehdystä varauksesta vahvistuksen sähköpostilla.

Majoitustilojen reaaliaikainen varausmahdollisuus alkaa olla välttämättömyys hintoja verkossa vertailevalle ja useiden vaihtoehtojen välillä ratkaisuja tekevälle matkailijalle. Online-varausohjelma vähentää myös kiireisen hotellin vastaanoton sähköposti- ja puhelinliikennettä

Varauksia voidaan tehdä suomeksi, englanniksi sekä espanjaksi. Ranskan- ja eestinkieliset versiot ovat tulossa.

Kuvakaappaus online-varausjärjestelmästä

Annamme testilinkki ja käyttäjätunnus pyydettäessä.

Palvelu pienten ja keskisuurten hotellien tarpeisiin

Asio Hotellivarausohjelmisto on erityisesti suunniteltu pienille ja keskisuurille hotelleille, joilla ei ole aikaa perehtyä monimutkaisiin ohjelmistoihin. Internet-pohjainen varausohjelma on yksinkertainen ja nopea eikä vaadi uusien laitteiden tai ohjelmistojen hankkimista.

Hotellivarausohjelmiston käyttöönottoon riittää linkki kotisivuillanne tai mahdollisten yhteistyökumppaneittenne sivuilla. Aloittaessanne Asio-varausohjelman käytön teemme suurimman osan asetuksista valmiiksi ja testaamme järjestelmän toimivuuden hotellinne omalla aineistolla. Huonetyyppejä ja -varustetasoa, hintoja ja saatavuutta pystytte itse hallinnoimaan ohjelman avulla. Mahdollisissa ongelmatilanteissa ystävällinen henkilökuntamme on sähköpostin päässä.

Ottakaa meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä hotellillenne sopiva ratkaisu.

Asio Hotellivarausohjelmisto on vartavasten suunniteltu pienten liiketoimintayksiköiden tarpeisiin, joilla ei ole halua tai kykyä maksaa kalliita aloitusmaksuja, koulutuksia tai kuukausimaksuja. Pystymme pitämään hintamme alhaisina toimimalla pienellä organisaatiolla.

Kokemuksemme

Asio-Data Oy:lla on lähes 20 vuoden kokemus erityyppisten varausohjelmistojen kehittämisestä. Olemme lanseeranneet tämän uuden hotellivarauspalvelun keväällä 2007 aluksi Espanjan markkinoille.ja kesällä 2007 myös muualle maailmaan. Käyttäjähotellejamme maailmalla

Katso esittely Asio Hotellivarauspalvelusta (englanninkielinen)

Lisätietoja Asio-ohjelmista:

Myynti ja tekninen tuki: sähköposti: asio@asio.fi tai puhelin 09 682 2929